Wszechnica Żywieniowa przy Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW zaprasza na prelekcje w semestrze letnim r.ak. 2013/2014. Najbliższa – 19 marca – będzie poświęcona jakości i autentyczności polskiej żywności, zaś tematy kolejnych mogą szczególnie zainteresować pielęgniarki pracujące z diabetykami: o aspektach żywieniowych i zdrowotnych słodzików (21 maja), o syropach i innych słodkich składnikach żywności jako zamiennikach cukru (11 czerwca).
Wstęp na wykłady jest wolny. Prelekcje transmitowane są on line.
Organizatorką jest mgr Hanna Wysocka.
Więcej szczegółów na: www. wszechnica_zywieniowa.sggw.pl
Wstęp na wykłady jest wolny. Prelekcje transmitowane są on line.
Organizatorką jest mgr Hanna Wysocka.
Więcej szczegółów na: www. wszechnica_zywieniowa.sggw.pl
Zapraszamy do pobrania rozpiski prelekcji wraz z datami:
wszechnica_plan_semestr_letni_2014.doc |