Strefa Członkowska
PFED
  • PFED
    • O nas
    • Ludzie
    • Cele
    • Działania
    • Statut
  • Aktualności
  • Edukacja
    • Kursy, szkolenia, konferencje
    • Materiały PFED
    • Przydatne linki
  • Kontakt
    • Adresy, telefony
    • Dołącz do nas

Wykłady Wszechnicy Żywieniowej SGGW

3/3/2014

 
Picture
Wszechnica Żywieniowa przy Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW zaprasza na prelekcje w semestrze letnim r.ak. 2013/2014. Najbliższa – 19 marca – będzie poświęcona jakości i autentyczności polskiej żywności, zaś tematy kolejnych mogą szczególnie zainteresować pielęgniarki pracujące z diabetykami: o aspektach żywieniowych i zdrowotnych słodzików (21 maja), o syropach i innych słodkich składnikach żywności jako zamiennikach cukru (11 czerwca). 

Wstęp na wykłady jest wolny. Prelekcje transmitowane są on line.
Organizatorką jest mgr Hanna Wysocka. 
Więcej szczegółów na: www. wszechnica_zywieniowa.sggw.pl

Zapraszamy do pobrania rozpiski prelekcji wraz z datami:
wszechnica_plan_semestr_letni_2014.doc
File Size: 28 kb
File Type: doc
Download File


Comments are closed.
Opieka merytoryczna
Alicja Szewczyk
Opieka graficzna i administracja
Olgierd Skibski

UWAGA! Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce. Zamknij ostrzeżenie