W semestrze letnim w roku akademickim 2016/2017 Wszechnica Żywieniowa w SGGW przy Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji zaprasza na cztery interesujące prelekcje – jak zwykle w trzecie środy miesiąca. O przyprawach dla smaku i zdrowia będzie mowa 15 marca, wykład o wpływie żywienia na odporność organizmu odbędzie się 19 kwietnia, o leczeniu i zasadach żywienia w chorobie Hashimoto dowiemy się 17 maja, wreszcie o korzyściach i zagrożeniach związanych ze stosowaniem diet eliminacyjnych w alergiach pokarmowych – 21 czerwca. Spotkania odbywają się w o godz. 17.15 w SGGW w Warszawie na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji (ul. Nowoursynowska 159 c).
Wstęp na wykłady jest wolny, a zainteresowane osoby, które nie mogą w nich uczestniczyć, mogą skorzystać z transmisji on line; szczegóły na stronie www.wszechnica-zywieniowa.sggw.pl
Organizatorka: mgr Hanna Wysocka telefon: (22) 593 70 04, e-mail: [email protected]
Wstęp na wykłady jest wolny, a zainteresowane osoby, które nie mogą w nich uczestniczyć, mogą skorzystać z transmisji on line; szczegóły na stronie www.wszechnica-zywieniowa.sggw.pl
Organizatorka: mgr Hanna Wysocka telefon: (22) 593 70 04, e-mail: [email protected]
![]()
| ![]()
|