Strefa Członkowska
PFED
  • PFED
    • O nas
    • Ludzie
    • Cele
    • Działania
    • Statut
  • Aktualności
  • Edukacja
    • Kursy, szkolenia, konferencje
    • Materiały PFED
    • Przydatne linki
  • Kontakt
    • Adresy, telefony
    • Dołącz do nas

​Wszechnica Żywieniowa w SGGW – wykłady

14/3/2017

 
W semestrze letnim w roku akademickim 2016/2017 Wszechnica Żywieniowa w SGGW przy Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji zaprasza na cztery interesujące prelekcje – jak zwykle w trzecie środy miesiąca. O przyprawach dla smaku i zdrowia będzie mowa 15 marca, wykład o wpływie żywienia na odporność organizmu odbędzie się 19 kwietnia, o leczeniu i zasadach żywienia w chorobie Hashimoto dowiemy się 17 maja, wreszcie o korzyściach i zagrożeniach związanych ze stosowaniem diet eliminacyjnych w alergiach pokarmowych – 21 czerwca. Spotkania odbywają się w o godz. 17.15 w SGGW w Warszawie na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji (ul. Nowoursynowska 159 c).
​
Wstęp na wykłady jest wolny, a zainteresowane osoby, które nie mogą w nich uczestniczyć, mogą skorzystać z transmisji on line; szczegóły na stronie www.wszechnica-zywieniowa.sggw.pl
Organizatorka: mgr Hanna Wysocka telefon: (22) 593 70 04, e-mail: hanna_wysocka@sggw.pl
Plakat promocyjny
File Size: 364 kb
File Type: pdf
Pobierz plik

Plan wykładów na sem. letni 2016-2017
File Size: 248 kb
File Type: doc
Pobierz plik


Comments are closed.
Opieka merytoryczna
Alicja Szewczyk
Opieka graficzna i administracja
Olgierd Skibski

UWAGA! Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce. Zamknij ostrzeżenie