Strefa Członkowska
PFED
  • PFED
    • O nas
    • Ludzie
    • Cele
    • Działania
    • Statut
  • Aktualności
  • Edukacja
    • Kursy, szkolenia, konferencje
    • Materiały PFED
    • Przydatne linki
  • Kontakt
    • Adresy, telefony
    • Dołącz do nas

Program najbliższych wykładów Wszechnicy Żywieniowej SGGW

11/3/2016

 
Wszechnica Żywieniowa Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie zaprasza na prelekcje w semestrze letnim r.ak. 2015/2016. Oto tematy:
* Akryloamid w żywności - czy jest się czego obawiać? 
* Mniej soli - korzystnie dla zdrowia
* Oleje tropikalne ­ co warto o nich wiedzieć? 
* Witamina D - dla kogo i kiedy? 
Spotkania odbywają się zawsze w środy: 16 marca, 20 kwietnia, 18 maja, 15 czerwca o godz. 17.30 w Auli II Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW - Warszawa, ul. Nowoursynowska 159c. Prelekcje transmitowane są online, szczegóły na www.wszechnica­zywieniowa.sggw.pl. Zapraszamy w imieniu mgr Hanny Wysockiej (e­mail -  hanna_wysocka@sggw.pl, tel. 22 59­37­004),  która od lat organizuje wykłady Wszechnicy Żywieniowej. WSTĘP WOLNY! 
Wszechnica Żywieniowa - plan na semestr letni 2016
File Size: 82 kb
File Type: pdf
Pobierz plik


Comments are closed.
Opieka merytoryczna
Alicja Szewczyk
Opieka graficzna i administracja
Olgierd Skibski

UWAGA! Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce. Zamknij ostrzeżenie