Wszechnica Żywieniowa Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie zaprasza na prelekcje w semestrze letnim r.ak. 2015/2016. Oto tematy:
* Akryloamid w żywności - czy jest się czego obawiać?
* Mniej soli - korzystnie dla zdrowia
* Oleje tropikalne co warto o nich wiedzieć?
* Witamina D - dla kogo i kiedy?
Spotkania odbywają się zawsze w środy: 16 marca, 20 kwietnia, 18 maja, 15 czerwca o godz. 17.30 w Auli II Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW - Warszawa, ul. Nowoursynowska 159c. Prelekcje transmitowane są online, szczegóły na www.wszechnicazywieniowa.sggw.pl. Zapraszamy w imieniu mgr Hanny Wysockiej (email - [email protected], tel. 22 5937004), która od lat organizuje wykłady Wszechnicy Żywieniowej. WSTĘP WOLNY!
* Akryloamid w żywności - czy jest się czego obawiać?
* Mniej soli - korzystnie dla zdrowia
* Oleje tropikalne co warto o nich wiedzieć?
* Witamina D - dla kogo i kiedy?
Spotkania odbywają się zawsze w środy: 16 marca, 20 kwietnia, 18 maja, 15 czerwca o godz. 17.30 w Auli II Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW - Warszawa, ul. Nowoursynowska 159c. Prelekcje transmitowane są online, szczegóły na www.wszechnicazywieniowa.sggw.pl. Zapraszamy w imieniu mgr Hanny Wysockiej (email - [email protected], tel. 22 5937004), która od lat organizuje wykłady Wszechnicy Żywieniowej. WSTĘP WOLNY!
Wszechnica Żywieniowa - plan na semestr letni 2016 |