Strefa Członkowska
PFED
  • PFED
    • O nas
    • Ludzie
    • Cele
    • Działania
    • Statut
  • Aktualności
  • Edukacja
    • Kursy, szkolenia, konferencje
    • Materiały PFED
    • Przydatne linki
  • Kontakt
    • Adresy, telefony
    • Dołącz do nas

Prelekcje Wszechnicy Żywieniowej w SGGW

17/10/2017

 
Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji w semestrze zimowym r. ak. 2017/2018 zaprasza na prelekcje organizowane w ramach Wszechnicy Żywieniowej. W pierwszej części tegorocznego cyklu edukacyjnego proponujemy następujące tematy:
​
* Ryzyko niedoborów pokarmowych w diecie bezglutenowej i bezmlecznej (już 18 października);
* Choroba Hashimoto – leczenie i żywienie (15 listopada, powtórka z 17 maja);
* Jak nie marnować żywności? (13 grudnia);
* Nowoczesne techniki kulinarne (17 stycznia 2018);
* Mikrobiologiczne zatrucia pokarmowe – znane i mało znane (21 lutego).

Spotkania odbywają się w SGGW w Warszawie przy ul. Nowoursynowskiej 159 c na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji w Auli II o godz. 17.15 w trzecią środę miesiąca, a tylko w grudniu w drugą. Wszystkich zainteresowanych tematyką żywieniową serdecznie zaprasza Hanna Wysocka.
Wszechnica - Plan, semestr 2017-2018
File Size: 336 kb
File Type: pdf
Pobierz plik

Wszechnica - Plakat
File Size: 282 kb
File Type: pdf
Pobierz plik


Comments are closed.
Opieka merytoryczna
Alicja Szewczyk
Opieka graficzna i administracja
Olgierd Skibski

UWAGA! Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce. Zamknij ostrzeżenie