Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji w semestrze zimowym r. ak. 2017/2018 zaprasza na prelekcje organizowane w ramach Wszechnicy Żywieniowej. W pierwszej części tegorocznego cyklu edukacyjnego proponujemy następujące tematy:
* Ryzyko niedoborów pokarmowych w diecie bezglutenowej i bezmlecznej (już 18 października);
* Choroba Hashimoto – leczenie i żywienie (15 listopada, powtórka z 17 maja);
* Jak nie marnować żywności? (13 grudnia);
* Nowoczesne techniki kulinarne (17 stycznia 2018);
* Mikrobiologiczne zatrucia pokarmowe – znane i mało znane (21 lutego).
Spotkania odbywają się w SGGW w Warszawie przy ul. Nowoursynowskiej 159 c na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji w Auli II o godz. 17.15 w trzecią środę miesiąca, a tylko w grudniu w drugą. Wszystkich zainteresowanych tematyką żywieniową serdecznie zaprasza Hanna Wysocka.
* Ryzyko niedoborów pokarmowych w diecie bezglutenowej i bezmlecznej (już 18 października);
* Choroba Hashimoto – leczenie i żywienie (15 listopada, powtórka z 17 maja);
* Jak nie marnować żywności? (13 grudnia);
* Nowoczesne techniki kulinarne (17 stycznia 2018);
* Mikrobiologiczne zatrucia pokarmowe – znane i mało znane (21 lutego).
Spotkania odbywają się w SGGW w Warszawie przy ul. Nowoursynowskiej 159 c na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji w Auli II o godz. 17.15 w trzecią środę miesiąca, a tylko w grudniu w drugą. Wszystkich zainteresowanych tematyką żywieniową serdecznie zaprasza Hanna Wysocka.
![]()
| ![]()
|